Sleutel laten bijmaken?

sleutelhoofd

Soms kan het gebeuren dat je een extra sleutel nodig hebt.  In dat geval is VANLO jouw ideale redding!

Welk type sleutel je ook zoekt, Vanlo beschikt over de meest geavanceerde sleutelmachine en ontelbare referenties om aan uw noden te kunnen voldoen!  Van de meest courante sleutels kan je jouw duplicaat ook in kleur of met een leuk design verkrijgen. Dit helpt je onmiddellijk de juiste sleutel te vinden in je sleutelbos!kring sleutel

We dupliceren

  • sleutel voor voor-, achter- en binnendeuren, voertuigen, moto’s en bromfietsen, boten, lockers, skiboxen en brievenbussen, maar bijvoorbeeld ook voor meubels (antiek en nieuw), brandkoffers, strandhokjes, valiezen, winkel rolluiken en garagepoorten…
  • veiligheidssleutels met eigendomkaart


Een extra tip…

Door het dagelijks gebruik zullen je sleutels na verloop van tijd tekenen van slijtage gaan vertonen. Wanneer jouw sleutel gebogen is, laat hem dan zo vlug mogelijk bijmaken, voordat hij vast geraakt of afbreekt in de cilinder. 

Wacht ook niet tot jouw sleutels verloren geraken.  Laat dus op tijd je sleutel bijmaken!

Facebooktwitterlinkedinmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.